Archive for November, 2008

Nokia E71


First time I saw the phone, gosh, it improved a lot from the predecessor (e61). It is small in size, complete with connectivitiy (GPS,Bluetooth,HSDPA,3G,WiFi).. This is sure gonna be a hot model from Nokia..

However, anyway E71 is not a touch screen phone, furthermore it is a Symbian OS phone, not a Windows mobile phone…  Maybe I was a little bit bias that time because I am using HTC TyTN II which offer similar functions with touch screen and Windows Mobile based.

But know I feel bored already with the phone and thinking of changing to something else… Other latest release are HTC Touch Pro and Sony Xperia X1.. They do looks good but I’m thinking of getting something like that when Windows Mobile 7 arrived next year.

E71 is actually sufficient enough for my daily usage which I need an organizer to remind me about my daily schedule, pending tasks and e-mail connectivity while on the go..

I saw a lot of people already using the phone. There is a rule said that when there are too many people using the same stuff, getting the stuff as well will not make you look cool hehe…Anyway, the rule can get lost…

I’m still thinking about the best choice out there…What phone are you guys using and why?Any specific reason?

Advertisements

Rants..


11.43pm – Baru pulang dari kerja di Parlimen..Penat….Banyak pulak soalan utk MOSTI hari ini..

12.25am – Dapat tahu Yana dah dapat kerja dan bakal start kerja baru hari Rabu (26/11/08). Congratulations for your first job…Work hard and be positive…hehe,teringat balik masa baru dapat start first job dekat Astro, punya la excited time tu, maklum la first job, dekat Astro pulak tu… Tapi sekarang tak heran dah hahah…Astro, ape jek….haha..Kalau ada staff astro baca ni, minta maaf ye..gurau-gurau aje…

A1 GP Sepang 2008


Went to A1 GP at Sepang yesterday, it was hot..Of coz, this is Malaysia…but that didn’t stop me from enjoying the race over there…

Although Malaysia didn’t win due to unfortunate reason, i still enjoyed the race.  There were lots of exciting stuff held over there..

Feel like I just started to like motorsport, i’m thinking of coming to F1 race next year..Although the ticket isn’t cheap, but I don’t mind…Now I understood why some of my friends are willing to spend a lot watching F1 (They are F1 die hard fan).

Tagged Again


I’ve been tagged again…This time from anonymous blogger hehe …Sorry lambat skit jawab bro

Rules:

1-the rules of the game get posted at the beginning

2-each players answers the questions about themselves

3-at the end of the post the player then tags 5 people n posts their names,then goes to their blogs and leave a comment,letting them to know they got tagged and to ask them to play and read your blog

What were you doing at 10:17pm last night?
– Lepak dengan rakan di kedai cewek Bandung ..opss….

Besides this, what are you doing right now?
– Sambung kerja ofis di rumah sambil mendengar berita Buletin Utama

Will you be up before 7am tomorrow?
– Esok weekend tapi mungkin kene pegi ofis esok…jadi bangun awal lah kott…

Who’s the funniest person you know?
– Kawan-kawan ku di Kota Bharu,Kelantan…..AJ,azri,poje,seli juga kelakar…Rakan-rakan ptd ku juga sungguh kelakar terutama Fareed yang selalu bercakap dalam bahasa Indonesia dan menganggap dirinya Fahri (Ayat-ayat Cinta), namun kini menjadi Afgan (artis Indonesia yang paling kerenzz sekarang).

Are you afraid to grow up?
– Bakpo keno naleng (takut) eh?

What was your worst subject in school?
– Chemistry…I’m not a chemist…add maths is much more easier than chemistry..

If you just drank 14 beers describe what you would be doing?
– Gelak sorang-sorang kemudian cuba mengacau hot girl dengan berkata “You look so hot babe”

Do you sleep with the door to your room open or closed?
– Aku lebih gemar tidur di luar yakni di depan tv walaupun bilik ku ada katil. Jadi aku tutup pintu iaitu pintu rumah.

When’s the last time you did something you knew was wrong?
– Dalam 1-2 minggu lepas, aku buat walaupun tak perlu.

What are you wearing right now?
– Tshirt putih Manchester United.

What are you listening to right now?
– Lagu Ada Band-Baiknya dan kemudian lagu Ari Lasso & BCL – Aku dan Dirimu, lagu ini dinyanyikan ketika majlis resepsi Ashraff- BCL.

Whats your favorite number?
– 1010

How is the weather right now?
– Hujan. Agak sejuk.

Who was the last person you talked to on the phone?
– Someone which I am very close to.

Do you smoke?
– Sudah berhenti, sudah lama, agak bersyukur dapat berhenti.

Eye Color?
– Brown.

Favorite Month?
– Mei, sebab bulan harijadi aku..

What was the last movie you watched?
– Madagascar 2:Escape to Africa. Cerita yang sungguh lawak…paling lawak tahun ini, I like to move it move it..

Favorite Day of the Year?
– Hari dapat tahu aku berjaya mendapat kerja aku sekarang ini…

Hugs or Kisses?
Hugs first then kisses…

Are you still friends with people from school?
– Masih…aku masih berkawan dengan kebanyakan dari mereka..Mungkin kerena aku sayang kawan-kawan Kelate ku…

Right-handed or Left-handed?
– Kanan.

How many pillows do you sleep with?
– More is better, tapi sekarang 3 je..

What woke you up this morning?
– My PDA’s alarm..

Could you go the rest of your life without smoking a cigarette?
– DEFINITELY. BENDE LAIN LAGI BEST…

Have you ever in any way, been betrayed by someone you trust?
– semua orang ada pengalaman macam ni..aku tak nak ingat bende ni..

Are you picky about who you give your number to?
– Tengok jugak la..at least a friend or for professional reasons…

What do you prefer: McDonalds or Burger King?
– Whooper….nyam..

Would you rather go to Greece or Hawaii?
– Aku rasa nak gi Hawaii sebab aku suka pantai..sebab tu juga aku buat program untuk division aku di pantai..

Did you have a good birthday this year?
– Lots of my friends wished me..hadiah yg aku dapat juga agak professional…

Snippets


Ada 2-3 bende aku nak share malam ini.

1. Tadi main futsal dengan budak batch aku, tengah-tengah main tu tersepak kaki sorang girl tu.. Kesian dia, nampak sakit pulak…Aku dah minta maaf, tapi kesian la pulak.. Rasa bersalah pulak..tapi benda macam tu biasa la kan main bola ni..takpe la esok aku mintak maaf dengan dia.

2. Aku baru baca blog chedet.com, ada beberapa point yang pada aku sangat penting, dan aku nak share di sini..

17. Pada 2008 pengundi termasuk ahli dan penyokong setia UMNO telah tolak UMNO hanya kerana pucuk pimpinan UMNO yang tak mampu memimpin, yang tunduk kepada Singapura, yang tak tahu kenang budi, yang utamakan anak menantu lebih daripada rakyat dan bemacam lagi. Kerana orang ini seorang, pengundi telah dengan berat hati, undi parti lawan. Orang ini hanya seorang sahaja tetapi UMNO dan BN yang menjadi mangsa.

18. Kali ini penolakan UMNO dan Barisan Nasional oleh majoriti pengundi akan disebabkan mereka, Melayu, Cina dan India, memandang jijik keseluruhan UMNO itu sendiri. Dengan mengetahui UMNO terdiri dan dipimpin oleh perasuah, dengan anggapan bahawa siapa sahaja yang menjadi calon UMNO dalam Pilihanraya Umum ke-13 akan terdiri daripada orang yang telah decalonkan kerana rasuah, dipilih oleh pemimpin perasuah dari parti yang secara terbuka mengamal rasuah, apakah pengundi akan rela beri undi mereka kepada calon-calon UMNO? Saya fikir tidak. Mungkin yang dapat nikmat tertentu akan undi BN. Tetapi ramai yang tidak akan undi BN.

Point 17 dan 18 ini tersangatlah tepat…

Pendapat ku, sistem BN itu masih terbaik, tapi orang-orang di dalam itu perlu ditukar..

Anda bagaimana?

I’ve been tagged..I like to move it move it…


Sebelum menjawab tag, layan dulu video ni..I like to move it move it..

Rules:

1-the rules of the game get posted at the beginning

2-each players answers the questions about themselves

3-at the end of the post the player then tags 5 people n posts their names,then goes to their blogs and leave a comment,letting them to know they got tagged and to ask them to play and read your blog

starting time : 1740 (after office hour)
name : Hazremi
nick : Remi, Haz
sisters : 1 elder sister and 2 younger sisters (i’m no. 2, the only thorn)
shoe size : 8/9 (Kebanyakannya)
height :1.65 ( Biasa je…)

Continue reading

Poco-poco


Today, I want to share with you about poco-poco..

I learnt about poco-poco when I attended PTD Unggul induction..during exercise, they introduced me to poco-poco..First of all, I was thinking “What the heck is this?So boring..”

So aku follow je tanpa sebarang minat dia punya steps of poco-poco tu..

And then, during malam persembahan.. There was a dance performance..Initially they danced for Michael Buble’s song..after that they did poco-poco dance..The whole of us in the hall danced poco-poco together..

Since that, I have interest in poco-poco..not bad jgk..there are a few of us made poco-poco song as their ringtone…for me, i just download lagu poco-poco je

Play the video,tengok la..