Corat-coret David Teo


Artikel ini dipetik dari Utusan Malaysia bertarikh 8 Disember 2010 Corat-coret David Teo DALAM banyak orang seni, saya kena betul-betul tabik kepada pengeluar filem David Teo. Sekitar 10 tahun lalu dia langsung tak tahu pasal buat filem. Baru sebentar tadi, dia menghantar mesej kepada seseorang, filem terbarunya Ngangkung (nama pun pelik) hendak mencecah rekod box-officeContinue reading “Corat-coret David Teo”

Jemputan Kahwin


Kahwin memang bende yang memeningkan.Macam-macam kene fikir dan settle kan..Terutama sekali pasal jemputan kahwin..Bila nak buat kad, kene fikir nak buat berapa banyak kad..Cukup ke kad tu?Kalau tak cukup macam mana?Zaman sekarang, kalau member-member, jemput je kot facebook..Senang,jimat..Kalau bagi kad pun, nanti buang tong sampah jugak…Dah la dekat kad tu ada tulis doa-doa.. Maybe kadContinue reading “Jemputan Kahwin”