Archive for March, 2009

WSL1700


I couldn’t get my wish number 170…not my luck i guess…I’m tired of waiting..If I tender the no., it will take another 2-3 weeks…

Then I saw this no. 1700 , quite nice also… I did wish for this no. before…

I grabbed the no. , paid the money and tadaaa…the no. is mine…

Waiting for the car to marry the plate no. WSL1700… I do!!

wsl1700

Car


Actually I’ve been thinking for quite some time about this. My youngest sister is going to university, she needs a car, she will use that Kancil. While my 2nd youngest sister also needs car, she needs my car. OK, you can take it. That leave me with the option to buy a new car.

Deciding to buy a new car is not easy, at least for me since I am a first time buyer. Nevertheless, I discussed with my parent bout this. They gave green light to buy a new car. I’ve been working for the past 3 years without buying a car, i’m just using my parents’ car. I think the time has come for me to commit myself to my own car thus transform myself into a modder hehe.

So decide punya decide…finally decided to choose this car. Part of the reason is I want to mod the car to make it look sportier.

Early morning today, went to the showroom to pay booking fee. Stock is available for the car. Means I don’t have to wait long for it. I just need to wait for bank’s approval. I think shouldn’t be a problem. I have a clean record. I always pay my credit card on time. Just need to get a plate no with my favorite no. 170.. Maybe¬† WSM 170.. hopefully..cross my fingers..amin..

Most important, during this time, please go back to God ask for His blessing and guidance. He knows the best. If our wish is good, he will grant it. If it is not, hope He will give sign to us to not proceed with our wish.

No need to force the wish , just do what you should and wait for it to come to you.

Pussycat Dolls-Jai Ho(Slumdog Millionaire)


Love this remake version..enjoy this..

Educated Girl


Tadi dengar radio Hot FM dalam kereta masa on da way balik..

Ada one guy ni yang call AM Crew cakap mengenai pilihan calon isteri…Dia cakap macam ni la..

——————————————————-

“Lelaki ni bila bercinta atau main-main, dia akan cari perempuan yang cantik.Dia tak kisah sangat bende lain.”

“Tetapi bila dia nak kahwin, dia akan cari perempuan yang berpendidikan skit. Tak cantik sangat pun takpe sebab genetik perempuan akan lebih kuat mengalir dalam anak daripada genetik lelaki. Sekurang-kurangnya bila kahwin dengan perempuan yang berpendidikan skit, anak itu akan punya percentage lebih tinggi untuk bijak. “

——————————————

Sebenarnya aku setuju dengan pendapat di atas. Tentulah kita maukan anak-anak kita bijak kan?ibu bapa manalah tak nak anaknya bijak..Jadi carilah wanita yang berpendidikan untuk dijadikan isteri. Sekurang-kurangnya dia lebih matang dan tahu membuat keputusan yang bijak sebagai seorang wanita. Anak yang bijak insyallah kalau dididik elok, takde masalah.

Tapi tak semestinya lah kan mak bapak bijak, anak pun bijak. Semua bergantung kepada didikan ibu bapa. Kalau ibu bapa tekankan ilmu pengetahuan kepada anak termasuk penguasaan English, insyallah anak tu akan bijak. Kalau anak malas, tak bijak jugak. Tapi higher percentage skit kalau ibu nya berpendidikan.

Mungkin ada yang tak setuju dengan pendapat ni, tapi itulah gunanya blog ini, berkongsi pendapat.

Laksa Sarawak


Zarob came to my house yesterday nite just for one purpose..to eat Laksa Sarawak at a shop near my home..

The price is cheap : RM4.00.. We got plenty of soup to eat..Taste really good and delicious..

I like Laksa Sarawak, although I am Kelantanese..I love Laksa Sarawak..I don’t like Laksa Penang..yucks

picture is courtesy from bongkerz.com

Desirable


vios_pimp

Desirable

One word to describe – Fabulous!

Rambut Pendek


Rambut ku kini sudah pendek..Setelah banyak orang komplen rambut aku panjang, x sesuai dgn status sebagai penjawat awam… Aku mengambil keputusan maha drastik untuk memotong rambut ini…

Lalu aku ke tempat biasa aku potong rambut..Kerna aku suka dengan sorang stylist ni..Dia tahu style apa aku suke..

Hasilnya amat memuaskan..Aku suke….

Gambar?nanti la esok ke