Jemputan Kahwin


Kahwin memang bende yang memeningkan.Macam-macam kene fikir dan settle kan..Terutama sekali pasal jemputan kahwin..Bila nak buat kad, kene fikir nak buat berapa banyak kad..Cukup ke kad tu?Kalau tak cukup macam mana?Zaman sekarang, kalau member-member, jemput je kot facebook..Senang,jimat..Kalau bagi kad pun, nanti buang tong sampah jugak…Dah la dekat kad tu ada tulis doa-doa.. Maybe kad ni boleh diberi untuk saudara mara, orang tua, yang takde facebook..

Kalau nak buat kad kahwin, nak jemput siapa? Nak jemput dia tu, tapi dia tu tak baik pun dengan kita. Kalau tak jemput, nanti kecil hati pulak..Macam mana ek? Terlihat tips yang diberi oleh weddingkami mengenai jemputan kahwin..Boleh selesaikan masalah jemputan ni…

Credit to WeddingKami

Settle dah masalah jemputan kahwin…hehe…

  1. No trackbacks yet.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: