Archive for January, 2009

Tagged


Peraturan untuk menerima award ini ialah:

1. Copy badge “2008 Cute’s 3logger Award” di atas untuk diletakkan di blog anda.
2. Link/ceritakan kembali siapa yang memberikan award ini kepada anda.
3. Setiap blogger mesti menyatakan 10 fakta/hobi diri sendiri sebelum memilih penerima award seterusnya (anda di-tag).
4. Anda perlu memilih 10 penerima award seterusnya dan menyatakan nama mereka di blog anda.
5. Jangan lupa melawat blog kawan anda dan meninggalkan komen yang menyatakan mereka telah di tag.

Award ini diberikan oleh Nour..untuk lihat blog dia..sila lihat Frenz Blog di sebelah kanan…

10 fakta/hobi…
1. Tak suka pakai something yang sama dengan orang lain. For example, pernah berhasrat menjual HP ku TyTn II untuk pakai Nokia E71, tapi membatalkan hasrat itu kerana melihat banyak orang memakai Nokia E71.
2. Menurut wanita, aku seorang yang comel..lol….
3. Hobi di rumah adalah main internet sambil tengok Astro.
4. Kalau weekend, suka try masak-masak..Tak lah terer, tapi ada lah effort.. Pandai masak spagetti (yang ni fakta)
5.  Aku mmg die hard fan Manchester United, aku juga suka tengok drama Jepun terutama oleh (Takuya Kimura, Maki Horikita).. aku lebih tahu drama Jepun dari cerita Heroes, Lost, Prison Break…
6. Memang akan menjadi emo apabila ada orang buat practical jokes.
7. Orang kata aku murah rezeki…ye kot..alhamdulillah..My current career is the one that I am satisfied the most (hopefully akan berterusan) compare to my previous job. Thank you Allah…
8. Seorang yang extrovert dan bukannya introvert.
9. Hobi aku main bola,futsal,badminton,tenis,karaoke,bowling..
10.  Kebanyakan orang yang mengenali aku mengatakan aku seorang yang selalu berfikir ke hadapan tetapi kalau bab-bak relationship aku bego sedikit..tapi takper,it’s just a matter of time before i learn that..

10 penerima award ni..
1. El nina
2. Azri
3. Yana
4. Nik Alin
5. Rosli
6. Wahida
7. Bintie
8. Asmaliza
9. Efzet
10. Faizul heder


Advertisements

Bandung


Bandung sememagnya keren….

Trip selama 4 hari 3 malam ini sungguh seronok walaupun kami hampir muflis, seronok sgt shopping… Walaupun duit banyak habis…penat..tapi it was really worth it…

We went there without any travel package…We just booked flight and hotel, other than that we just find it over there..Oh yeah, naik angkut seronok juga ya dan murah….Bisa liat cewek-cewek Sunda juga..

s73015901

More after jump…

Continue reading

Proton MPV Leaked Photos


Overall the new MPV is nice and looks gorgeous..The dashboard and the exterior will be improved further before launch this April.. Feel like getting one but i’m a single bachelor…

Going Back KB


Going back to KB from today until next Tuesday…Hope to have good holiday..

Biarlah


Posting pertama aku di blog ini hampir setahun lepas adalah dengan lagu ini…Hari ini aku nak repost kembali lagu ini untuk dihayati. Even if you love someone, it doesn’t mean it has to end with a marriage.Things happen for a reason…

Aku sudah berlari
Mengejar yang tak pasti
Mengejar kamu… hanya dirimu…

Kulantunkan hidupku
Kubisikkan cintaku
Hanya untukmu… hanya untukmu…

Tapi engkau terus pergi
Tapi engkau terus berlari
Jadi biarkanlah aku di sini

Biarlah kurela
Melepasmu, meninggalkan aku
Berikanlah aku
Kekuatan untuk lupakanmu

Waktu terus bergulir
Sakit tetap mengukir
Jalan hidupku… jalan hidupku…

Berikanlah jiwamu
Berikanlah cintamu
Hanya untukku… hanya untukku

Tetapi engkau terus pergi
Tapi engkau terus berlari
Jadi biarkanlah aku di sini

Kau jauh dariku
Kau tetap menjauh dari aku.

What You Want and What You Need


So what is what do you want and what do you need?

What do you want is something that you want at certain times only…

Even if you don’t have what you want, you don’t feel like your life is in mess but of course you will be disappointed not to get it…

So what is what do you need?

What do you need is when you have it you don’t appreciate it.

When you have lost what do you need only then you realize that you need it so badly until your life is in total mess + disappointed…

Appreciate what do you need rather than what you want because you will need what you need most of the time

Manchester United set for Kuala Lumpur date


ENGLISH Premier League and European champions Manchester United will be in Kuala Lumpur for their pre-season tour in July. The dates have yet to be finalised.

Fans of the Red Devils, who were deprived of seeing their team in action two years ago because their visit clashed with the Asian Cup, will be able to catch their stars in action this time around.

In 2007 the United tour was called off because the Asian Football Confederation was adamant that no foreign team should be playing when the Asian Cup was being held in Asia.

Despite United’s visit being supported by the Tourism Ministry as part of the 50th Year of Independence Celebrations and Visit Malaysia Year, pressure applied by the AFC forced the event to be called off.

United have also included Hong Kong and South Korea in their Far East tour itinerary.

Manchester United’s regional office based in Hong Kong is expected to make an announcement regarding the exact dates of matches in each country soon.

It is also understood that Tourism Malaysia and another major sponsor will be promoting the event in the country.

Despite the economic downturn, the 80,000 capacity National Stadium in Bukit Jalil is expected to be filled.

“It is going to be a great event. All efforts will be taken to ensure that the fans and the team will have a great time in Malaysia,” said a football official who declined to be named.

United’s Far East tour will see the club bring 28 registered players and an entourage of approximately 100 guests an VIPs.

—————————

KONFEM AKU PEGI….