Tagged Again


I’ve been tagged again…This time from anonymous blogger hehe …Sorry lambat skit jawab bro

Rules:

1-the rules of the game get posted at the beginning

2-each players answers the questions about themselves

3-at the end of the post the player then tags 5 people n posts their names,then goes to their blogs and leave a comment,letting them to know they got tagged and to ask them to play and read your blog

What were you doing at 10:17pm last night?
– Lepak dengan rakan di kedai cewek Bandung ..opss….

Besides this, what are you doing right now?
– Sambung kerja ofis di rumah sambil mendengar berita Buletin Utama

Will you be up before 7am tomorrow?
– Esok weekend tapi mungkin kene pegi ofis esok…jadi bangun awal lah kott…

Who’s the funniest person you know?
– Kawan-kawan ku di Kota Bharu,Kelantan…..AJ,azri,poje,seli juga kelakar…Rakan-rakan ptd ku juga sungguh kelakar terutama Fareed yang selalu bercakap dalam bahasa Indonesia dan menganggap dirinya Fahri (Ayat-ayat Cinta), namun kini menjadi Afgan (artis Indonesia yang paling kerenzz sekarang).

Are you afraid to grow up?
– Bakpo keno naleng (takut) eh?

What was your worst subject in school?
– Chemistry…I’m not a chemist…add maths is much more easier than chemistry..

If you just drank 14 beers describe what you would be doing?
– Gelak sorang-sorang kemudian cuba mengacau hot girl dengan berkata “You look so hot babe”

Do you sleep with the door to your room open or closed?
– Aku lebih gemar tidur di luar yakni di depan tv walaupun bilik ku ada katil. Jadi aku tutup pintu iaitu pintu rumah.

When’s the last time you did something you knew was wrong?
– Dalam 1-2 minggu lepas, aku buat walaupun tak perlu.

What are you wearing right now?
– Tshirt putih Manchester United.

What are you listening to right now?
– Lagu Ada Band-Baiknya dan kemudian lagu Ari Lasso & BCL – Aku dan Dirimu, lagu ini dinyanyikan ketika majlis resepsi Ashraff- BCL.

Whats your favorite number?
– 1010

How is the weather right now?
– Hujan. Agak sejuk.

Who was the last person you talked to on the phone?
– Someone which I am very close to.

Do you smoke?
– Sudah berhenti, sudah lama, agak bersyukur dapat berhenti.

Eye Color?
– Brown.

Favorite Month?
– Mei, sebab bulan harijadi aku..

What was the last movie you watched?
– Madagascar 2:Escape to Africa. Cerita yang sungguh lawak…paling lawak tahun ini, I like to move it move it..

Favorite Day of the Year?
– Hari dapat tahu aku berjaya mendapat kerja aku sekarang ini…

Hugs or Kisses?
Hugs first then kisses…

Are you still friends with people from school?
– Masih…aku masih berkawan dengan kebanyakan dari mereka..Mungkin kerena aku sayang kawan-kawan Kelate ku…

Right-handed or Left-handed?
– Kanan.

How many pillows do you sleep with?
– More is better, tapi sekarang 3 je..

What woke you up this morning?
– My PDA’s alarm..

Could you go the rest of your life without smoking a cigarette?
– DEFINITELY. BENDE LAIN LAGI BEST…

Have you ever in any way, been betrayed by someone you trust?
– semua orang ada pengalaman macam ni..aku tak nak ingat bende ni..

Are you picky about who you give your number to?
– Tengok jugak la..at least a friend or for professional reasons…

What do you prefer: McDonalds or Burger King?
– Whooper….nyam..

Would you rather go to Greece or Hawaii?
– Aku rasa nak gi Hawaii sebab aku suka pantai..sebab tu juga aku buat program untuk division aku di pantai..

Did you have a good birthday this year?
– Lots of my friends wished me..hadiah yg aku dapat juga agak professional…

    • bandung
    • November 24th, 2008

    kerna aq kerenzzzzzzz

  1. apa-apa an aja afgan wannabe hehe

    • bandung
    • November 26th, 2008

    cwo yg kerenzz sering disakiti oleh cwo yg gemar mlakukan pelecehan

  2. yang lakuin pelecehan adalah lo sama cew2 might… dasar cow ngeres

    • anns
    • November 26th, 2008

    cant understand ur language laaa..haha..

    tau ah nk ke bangdung nex yr..:P

  3. harus mempertajamkan lagi kosakata anns ya, kamu bisa, nak pinterrrrr

  1. No trackbacks yet.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: