Rants..


11.43pm – Baru pulang dari kerja di Parlimen..Penat….Banyak pulak soalan utk MOSTI hari ini..

12.25am – Dapat tahu Yana dah dapat kerja dan bakal start kerja baru hari Rabu (26/11/08). Congratulations for your first job…Work hard and be positive…hehe,teringat balik masa baru dapat start first job dekat Astro, punya la excited time tu, maklum la first job, dekat Astro pulak tu… Tapi sekarang tak heran dah hahah…Astro, ape jek….haha..Kalau ada staff astro baca ni, minta maaf ye..gurau-gurau aje…

  1. wahh..thanks remi..i will work hard n b +ve..hehe..

    *excited nehh…hehe

  2. sabar..jgn excited sgt although mmg lumrah heehe..

    • LoL
    • November 26th, 2008

    alah.. PTD , ape jek… tak heran dah … hahaha. sorry PTD fan , just my 2 cent .

  3. iya PTD xde ape pun..biase je..kuli kerajaan.. yang kene arah dengan menteri macam orang gile tu PTD la..

  1. No trackbacks yet.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: