Tagged


Peraturan untuk menerima award ini ialah:

1. Copy badge “2008 Cute’s 3logger Award” di atas untuk diletakkan di blog anda.
2. Link/ceritakan kembali siapa yang memberikan award ini kepada anda.
3. Setiap blogger mesti menyatakan 10 fakta/hobi diri sendiri sebelum memilih penerima award seterusnya (anda di-tag).
4. Anda perlu memilih 10 penerima award seterusnya dan menyatakan nama mereka di blog anda.
5. Jangan lupa melawat blog kawan anda dan meninggalkan komen yang menyatakan mereka telah di tag.

Award ini diberikan oleh Nour..untuk lihat blog dia..sila lihat Frenz Blog di sebelah kanan…

10 fakta/hobi…
1. Tak suka pakai something yang sama dengan orang lain. For example, pernah berhasrat menjual HP ku TyTn II untuk pakai Nokia E71, tapi membatalkan hasrat itu kerana melihat banyak orang memakai Nokia E71.
2. Menurut wanita, aku seorang yang comel..lol….
3. Hobi di rumah adalah main internet sambil tengok Astro.
4. Kalau weekend, suka try masak-masak..Tak lah terer, tapi ada lah effort.. Pandai masak spagetti (yang ni fakta)
5.  Aku mmg die hard fan Manchester United, aku juga suka tengok drama Jepun terutama oleh (Takuya Kimura, Maki Horikita).. aku lebih tahu drama Jepun dari cerita Heroes, Lost, Prison Break…
6. Memang akan menjadi emo apabila ada orang buat practical jokes.
7. Orang kata aku murah rezeki…ye kot..alhamdulillah..My current career is the one that I am satisfied the most (hopefully akan berterusan) compare to my previous job. Thank you Allah…
8. Seorang yang extrovert dan bukannya introvert.
9. Hobi aku main bola,futsal,badminton,tenis,karaoke,bowling..
10.  Kebanyakan orang yang mengenali aku mengatakan aku seorang yang selalu berfikir ke hadapan tetapi kalau bab-bak relationship aku bego sedikit..tapi takper,it’s just a matter of time before i learn that..

10 penerima award ni..
1. El nina
2. Azri
3. Yana
4. Nik Alin
5. Rosli
6. Wahida
7. Bintie
8. Asmaliza
9. Efzet
10. Faizul heder


    • anns
    • January 29th, 2009

    fakta no. 2 tu….benarkah itu??siapakah wanita itu??haha

  1. aik.. nama aku tersenarai.. wakakaka

  2. yg mana namanya tersenarai..sila jawab tag

  3. dah buwek dop…🙂

  1. No trackbacks yet.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: