Calon Isteri?


Ada seseorang memberitahu aku bahawa kalau nak mencari calon isteri, carilah yang kaya atau anak orang kaya..Reason? Menurutnya, kita boleh menumpang senang dan memberi keuntungan di kemudian hari.

Well, aku tak menafikan bahawa pendapat dia itu ada benarnya. Walau bagaimana pun, aku tidak setuju dengan pendapat itu jika mencari calon isteri yang kaya hanya kerana hendak menumpang senang.It sounds materialistic..Kalau dah jodoh takde hal…

My opinion is aku takkan meletakkan priority mencari calon isteri oleh sebab seperti di atas kerana bagiku dari mencari orang seperti di atas lebih baik aku memberi priority kepada perempuan yang suka berniaga+business minded.Reason? Perempuan seperti ini mempunyai lebih potensi dalam dirinya…And I like this kind of woman. However, the above statement is still can be considered.

As a man, you have to prove your worth else you are nothing to be proud of…

    • budakjualmahal
    • September 14th, 2009

    Inilah lelaki masa kini. Where have all the good man gone …?
    Ops. I found one😛

  1. who is the guy?

    • budakjualmahal
    • September 17th, 2009

    You la sayang. My one and only man🙂

  1. No trackbacks yet.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: