Joke of the Day


Oleh kerana kejadian ini lawak sangat…aku akan ceritakan..

Kejadian ini berlaku pada seorang temanku di ofis..

Sewaktu dia sedang bekerja di ofis, satu call masuk…Dia menjawab call tersebut..

A – “Helo, boleh saya bantu?”

B – “Saya nak bercakap dengan Encik C”

A – “Encik C boleh dihubungi di ext. 82**, saya akan sambungkan line ini kepada Encik C”

B = “Terima kasih”

Lalu A menyambungkan panggilan tersebut ke ext. 82**. A tidak tau sama ada panggilan tersebut telah disambung kepada Encik C..Apa yang dilakukannya ialah..

A – “Hello, dah sambung ke?”

LOL, aku gelak besar dengar lawak ini……

    • tanpa nama
    • April 17th, 2009

    gue tak pahem lak dah..

  1. tak paham ke..
    mcm ni..kalau dia tanya B line dah sambung ke..
    kalau tak sambung konfem la B ada..
    kalau dah sambung, takde dah bunyi suara B

  1. No trackbacks yet.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: