Review:Geng


Menonton filem ini semalam..setelah hampir sebulan berusaha untuk menontonnya.. banyak halangan+urusan yang datang menyebabkan baru semalam dapat menonton filem ini.

Antara sebab utama menonton filem ini adalah ini local product, selain itu yang buat filem ini budak MMU..aku kena la support budak MMU punya product jugak..selain itu, filem Geng ini dibiayai oleh Kementerian Sains,Teknologi dan Inovasi (MOSTI) menerusi dana berjumlah RM4 juta…

Cerita dia memang menarik…simple yet interesting..

Part paling kelakar – Waktu Rajoo, Upin dan Ipin hampir jatuh dari gaung…hahahahahahaa…

Aku suka karakter Oopet…boleh jadi macam karakter CJ7… ada ke patung Oopet ni jual?kalau ada aku nak beli..

Selepas ini..mungkin Les Copaque boleh venture into animal animation film macam Hollywood..

Two thumbs up for Geng!

    • snm
    • March 10th, 2009

    yelaa en.remi. smlm br pegi tgk🙂 memang kelakar gile lagi2 part tok dalang, nenek dgn bapak rajoo ulang balik aksi yg upin ipin rajoo kt gaung tu :p same goes to me, klu ada patung Oopet, HARUS BELI!!

  1. kalau ada jual patung oopet..bagi tau saya

  1. No trackbacks yet.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: