Anxious


anxious..anxious..

lots of things coming up lately..

work, life, relationship, car, internet..bzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz….

I need a break..Where to go?suggest me..

    • nanis
    • March 4th, 2009

    dalam negara or luar negara? mana satu yang you interested?

  1. dalam negeri sudah..cuti cuti malaysia

    • moaz
    • March 4th, 2009

    demo keno balajar handle dengan rancak ini semua.. hadapi dengan senyuman paling penting.. tapi jgn senyum sebab dah nak gila! yeaa.. ting!

  2. benar bos…takyah lari mano2..lepak jah KL nih…ko guano

  3. backpack je la en.remi🙂

    -The Kambingz-

  4. we’ll see where r u going ths weekend..buktikn pd dri sndri tu..ok?

  5. kafe batu keras ok tak?

  6. ok..

    • Amry
    • March 6th, 2009

    Senang jer..Bukan nak suruh ko lari dari sumer tu, tp mcm postpone dulu.
    Back to the childhood…
    Jom g genting, main jer permainan gila2, smpai biol…
    Mesti ko tak tension dah..
    Takpun nak budget, gi pangkor, ko tak payah amik package.
    Gi mcm tu je, smpai sana pun ko tak payah nak sewa motor atau kete, naik je bus yang ada dan cari la chalet murah2, gerenti sure settle…

  7. tak perlu lari..stay je di sini..yang penting diri sendiri dah moved on…

    who moved my cheese??

  1. No trackbacks yet.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: