Banyak kerja..


Kereta aku masih di workshop,sedang dalam proses untuk claim insurance…Aku mintak workshop tu proceed dulu repair, rabu ni baru aku bagi geran kereta paling latest..sebab kene amik dari bank dulu..nasib baik aku berjaya mengayat leng lui di workshop tersebut dengan jayanya.. thank you aaa…

Rabu ni aku pergi Penang..pergi USM..untuk monitoring visit…duduk sana sampai Jumaat..harap-harap aku sihat la sepanjang waktu tu..sebab 1-2 minggu ni aku asyik demam mengejut…demam lagi sebab kete kene langgar kot..

Sementara kereta aku takde ni, aku pakai je dulu kete adik Sang Kancil..jimat btul minyak dia. pump dlm 30-40 je dah full tank..kalau kete aku,mau rm100 baru full tank..tp tak test lagi harga minyak latest ni hehe

Weekend ni budak batch aku (2/2008) buat makan-makan sikit..insyallah aku pergi ye tu ok guys..

IKEA Day bed aku..hmm..aku dah call hari tu..IKEA cakap sekarang takde stok lagi..bulan 12 baru dia orang bawak masuk stok…aisey…masih belum tertunai hajat ku…

Ada 2 bulan lagi sebelum aku pergi vacation ke Bandung..lama lagi…tapi aku belum buat Passport..maybe 1-2 minggu lagi aku buat la passport..dan sudah pasti..harus kumpul uang mau libur di Bandung..temen2 ku di Bandung,nanti kan gw yaa… selamat sore…

    • nur
    • November 5th, 2008

    uihh da x sabo2 nk ke bandung en remi nih..hurm sblm ke bandung tu, anda jwb tag yek..hihi sile2..

  1. meh la g bandung sama😛

    • pu3 kodok
    • November 5th, 2008

    how much 4 d bed hah, remi? macam ok gakz bli satu…. tapi ader ker IKEA kat tganu nih!

  2. bed tu harga dia RM449..tp tak termasuk tilam

  3. naa is invited as well..

  4. hahaha kan dah ade yang jelesh =)

  5. ok2 tak kacau dah nour..sorry bro..jgn jeles

  6. eeerr sapa yang jeles ni…hahaha

  7. krabi?later la..rite now is genting first

  1. No trackbacks yet.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: