Menoleh ke belakang…


Sewaktu chatting dgn adlil, dia menunjukkan gambar-gambar lama kami sewaktu di Universiti. Suddenly, aku ketawa sensorang di dalam bilik melihat gambar-gambar dahulu…I can’t believe it, that was me???OMG…..

Lalu,aku mendapat idea untuk meletakkan gambar ku yang lama-lama untuk anda semua melihat sendiri gambar ku dahulu hinggalah skarang….Sebarang komen adalah dialu-alukan tapi bukanlah komen yang mahu mengaibkan mana-mana pihak😛 . More after jump..

Darjah 5.Ketua Pengawas time tu..

Bersama classmate di SMK Dato’ Ahmad Maher

Sewaktu graduation day from SMK Dato’ Ahmad Maher

Ketika menjadi fasilitator utk program Sekolah@MMU

Ketika study di kala final exam di MMU, rambut panjang time ni

Ketika dinner persatuan di MMU, aku dan rakan-rakan membuat performance khas menyanyikan lagu OAG – AkuStatik

Futsal team


Kenangan kene telur+tepung pada birthday 2006 (17 Mei), 18 Mei aku amik exam subjek last kat MMU.. Ini semua hasil kerja Iqwan, Pejol dengan Shazni.

p/s – sorry pejol lupe letak nama ko hehe..jgn maraaa

Ketika graduation from Multimedia University

Ketika bekerja di ASTRO, aku rasa aku gemuk gila time ni…

Bersama rakan-rakan ketika bekerja di Malaysia Airports Berhad, KLIA

Ketika di Panasonic R&D Centre, Cyberjaya

Ketika menghadiri induksi PTD Unggul di INTAN Kemaman..

Bersama Fadzli di Kementerian Sains,Teknologi dan Inovasi (MOSTI). kat belakang tu Reduwan dengan Farid

Terkini di MOSTI..life as PTD…

Kalau korang semua tengok gambar-gambar tu, korang akan perasan aku telah berubah banyak gila dari segi appearance dan macam-macam…Kadang-kadang rasa lawak tgk gambar aku dulu-dulu…kalau nak banding dengan skarang rasa banyak beza…tapi takper la..itulah evolusi aku….anda berevolusi juga?

    • jimmy
    • October 10th, 2008

    weh..huhu..sangat2 mengimbau kenangan..thanx weh upload gbr2 ni…adeiii muda giler aku time tu haha..yg gmbr kedua tu masa ada pameran ape ntah kn kt tepi koop..aku terlindung sepenuhnya di belakang AJ ^_^
    yg gmbr grad tu aku pon x igt bila masa ambik..sme nmpk muda gile haha..jedi je nmpk matured sbb ada misai janggut..haha

  1. hahaha….boleh tahanlah…

    time rambut panjang tu kacak woo…cam khai =P

  2. awk yg mn 1 time bersama classmate dulu. gile x bley pasan mn 1 awak…eheheh

  3. belakang pompuan tudung pink tu…

    kenapa??tak percaya??

  4. adlil…muke remi ni lbh pada muke edry kru r…ahaha

    aah r, br pasan awk kat blkg tdg pink…ihihi

  5. foto berjersey man.u tu, sungguh berelemen yusry KRU.

  6. lebih rela menjadi joker dari menjadi yusry kru..why so serious?

  7. time 18 mei tu aku pon ada skali la encik

  8. sorry pejol..lupa letak nama ko ahaha..jgn mara..aku dah tambah nama ko hehe

    • lalala..
    • October 14th, 2008

    betul ke pic ko darjah 5 tu?x silap aku pic tu tangkap masa ambik result upsr.aku pun ada pic tu.hahaha..

  9. aku rasa ye la darjah 5…darjah 6 xde pic ni….betul tak mr.sazali?

    • lalala..
    • October 15th, 2008

    ntah la..aku pun lupa daa sbb dah lama sgt.huhuhu..

    • pu3 kodok
    • November 5th, 2008

    remi, ner gambar kiter berdua!!!! hahahaha~~

    remi zaman pemaluww pon ader😛

  1. No trackbacks yet.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: