Awek nasik lemak


Tadi, lepak dengan member minum2…then dekat dengan tpt minum tu ade gerai nasik lemak pulak…yang tu takpe lagi…member dah start jeling2…dan berkata , “kalau la aku dapat awek nasik lemak tu,perghh… comel”…

aku tengok, erm ye la menarik jugak ler, lawa..dan selepas itu member aku pun g tengok nasik lemak dia…tapi belum memulakan langkah..aku follow jer…kita lihat perkembangan seterusnya adakah member ku berjaya dalam usaha menjadi penjual nasi lemak….

  1. pecer? dah takde modal nak blog ke?

    hahahaha

    nampak nasi lemak pon cam sedap….sure awek tu comel loteh!!! =P

  2. comel dan ganteng skali ya pak

    • nohzhn
    • July 11th, 2008

    sodap nyo nasik lomak dio…wowowo

  3. ni yang rasa nak beli nasi lemak ni..

  1. No trackbacks yet.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: