Bile blog jadi bosan..


2-3 orang komen blog Remi skang agak bosan. takde cite yang menarik..dok citer pasal bola..dok citer pasal buku……Selepas berborak dgn Ad..ada idea..

Borak-borak dengan Ad, Remi tanye tak ingat awek lama ke…Ad jawab “I already moved on 100%”.

“Ad skarang completely dgn Nisa, walaupun distance relationship”

Remi nak tujukan lagu untuk dia..lagu lama.. A-Ramlie “Kenangan Mengusik Jiwa”, tapi dia tak nak…hahaha..

Ad, lirik dia macam ni..Skit la..

Walapun jauh beribu batu

Namun hatiku tetap padamu

Senyuman mesra bingkisan rindu

Dalam kenangan untuk selalu

After that, Ad wished happy birthday to Remi..thanks..umur ku dah 24…i got another 2 years to achieve my target which are to raise RM30k fund for marriage, kahwin, buying a house, finished my diploma to be confirmed in service… So far these targets Remi rasa possible..already on track,insyallah..doa-doakan..

Kepada yang wished happy birthday to me, Remi ucapkan berbanyak-banyak terima kasih, thanks… especially Ad, Ina, Kak zaidah, Azri, Seli, Naa, Mira,Syahid dan lain2…

Skang ni lama tak update blog,I was so busy this week, on Tuesday my department organized ScienceFund workshop, rabu dan khamis organized Renewable Energy workshop dekat Shah Alam, workshop renewable energy tu nak tentukan our nation focus dlm RE which the main issue is about our next car fuel, fossil fuels are depleting..So the expert at the workshop were brainstorming about RE issue in our country.

Bosan lagi ke blog?hehehehe..kalau bosan,mintak maaf lah..Remi tak perfect, remi telah mencuba..Nak tido… nak tido puas2 selepas penat seminggu..

Anyway, me and 17 has some kind of strong relationship..My birthdate is on 17th, my lucky number is 17, lots of things happened in my life has some connection with number 17. Even my car has number 17, but not exactly 17 but 170 hehehe since number 17 cost me a bomb to buy the plate number

    • nohzhn
    • May 17th, 2008

    yg ni br x buhsan. happy birthday remi🙂

  1. hahahaha…

    Kamu sudah move on? =) hahahaha

  2. bintie..thanks🙂

    ad, i am like you😛

  3. loh, kau bawak savvy gak eh ? hehe.

  4. kete family ku,pakai je apa ade ehehe

  5. tak perlu berterima kasih. kerana, kami mmg menyayangi kamu. HADOW! hahahahha

  6. aku sayang kamu jua

    • pu3 kodok
    • June 9th, 2008

    well… one day i’ll had my number..AS 17.. penah tgk tak plate tu.. that my number..for nw..mampu DX 1002 jer…

  7. cik putri…

    bukan i’ll had tapi i’ll have..

    =)

  1. No trackbacks yet.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: